papetarie

Papetarie

Faster Grup este distribuitor ale produselor urmatoarelor marci

Capsatoare de birou profesionale. Foarfeci din otel si titanium. Cuttere si rezerve. Articole de curatat pentru computer , Cutii si suporti de stocare media , Ecrane protectie monitor, Genti pentru laptop , Huse pentru calculatoare si imprimante , Mouse-uri si mouse-pad-uri , Suporti pentru documente , Suporti pentru telefon, monitor,tastatura.
Agrafe, Etichete pentru chei , Pioneze panou pluta. Pixuri cu bila si rezerve , Pixuri cu gel sau cerneala , Textmarkere , Permanent markere, Markere cu vopsea, Markere speciale. Agende telefonice, Blocnotes-uri , Caiete cu spirala ,Caiete mecanice , Clipboard-uri , Dosare din plastic cu folii , Folii protectie documente, Separatoare din carton si plastic .
Ecrane pentru proiectii , Folii transparente pentru retroproiector , Indicatoare telescopice si cu laser , Lampi pentru retroproiectoare , Retroproiectoare portabile si stationare . Alonje din plastic , Bibliorafturi carton si plastefiate , Dosare din carton , Dosare suspendate , Mape pentru semnaturi , Mape din plastic pentru documente. Etichete pentru imprimante ink-jet, laser si copiator , Etichete pentru imprimante matriceale , Hartie speciala inkjet simpla, autoadeziva sau magnetica .
Folii si mape din plastic pentru documente.Indexuri si separatoare din plastic.Dosare din plastic cu sina.Fluid corector, set fluid corector cu diluant,lipci solid. Accesorii din plastic pentru birou, Cosuri pentru hartie , cutii pentru dosare suspendate, Suport cu tavi pentru documente , Suporti plastic pentru reviste , Tavi pentru documente . Sisteme de prezentare cu folii ( de birou si de perete ).
Dosare si mape din plastic pentru documente , folii din plastic pentru documente, mape pentru conferinte Stick notes autoadeziv , Stick index din hartie , Stick index din plastic transparent. Distrugatoare de documente , Ghilotine manuale si automate pentru hartie si carton.
Ascutitori metalice , Agrafe de birou , Agende telefonice si rezerve ,Ceasuri de birou si de perete,Indexuri din plastic , Alonje din plastic , Baghete pentru legarea documentelor , Biblioraturi plastefiate , Caiete mecanice cu buzunar , Ceasuri de birou si de perete, Clipboarduri, Cutii metalice pentru chei si bani , Dosare din plastic cu clema sau sina ,Dosare de prezentare cu folii, Elastice pentru bani, Folii protectie documente transparente , Indexuri din plastic , Mape protectie documente transparente si color , Mape plastic cu elastic , Mape pentru semnaturi , Mape pentru carti vizita, Rezerva hartie flipchart , Rigle din aluminiu si plastic. Accesorii de stocare , Dischete , CD-R,CD-RW , DVD +/- R / RW. Mape pentru birou, Mousepad .
 Aparate de laminat , Coperti pentru legat termic , Folii pentru laminat , Ecusoane , , Inele din plastic si coperti indosariere , Masini de legat cu spira de plastic/metal , Masini de legat cu sina metalica , Masini de legat termic Creioane mecanice si mine , Pixuri cu bila si rezerve , Pixuri cu gel sau cerneala , Textmarkere cu cerneala , Radiere mecanice si rezerve , Radiere ecologice. Linere , Markere cu vopsea, Markere pentru whiteboard si flipchart , OHP si CD marker , Pixuri unica folosinta , Pixuri cu mecanism si rezerve, Rollere cu bila sau cerneala , Permanent markere ,Textmarkere .
Aviziere de interior si exterior , Flipchart magnetic simplu si cu brate laterale , Harti pe panouri magnetice , Plannere magnetice si accesorii , Mese pentru retroproiectoare , Mobilier media pentru sali de conferinte , Panouri de pluta si textile pentru afisare , Standuri metalice pentru table si reviste , Sisteme integrate pentru sali de conferinte , Table magnetice pentru scris si afisat . Benzi adezive si dispensere. Adezivi , Ascutitori metalice, Capsatoare si capse , Clipuri pentru hartie , Cuttere si rezerve , Decapsatoare , Dispencere , Foarfece , Perforatoare cu doua si patru gauri ,  Radiere .

xhtml valid css valid 508 valid